Let life surprise you

Het is alweer veel te lang geleden dat ik wat heb laten horen. Dus bij deze! Het laatste berichtje ging over mijn plannen om te gaan samenwonen. Dat is nu een feit! Al heeft Xander mij wel meteen alleen achter gelaten vanwege werktripjes…

Hoewel we 3 maanden de tijd hadden om te klussen, kopen, opruimen, verhuizen en vooral om aan het idee te wennen, begint het nu pas ‘echt’ te voelen. In de eerste week had ik nog continue het gevoel dat ik elk moment naar mijn eigen huisje om de hoek kon gaan. We hebben natuurlijk 5 jaar lang zo dicht bij elkaar gewoond, en zo’n routine gekregen, dat het nu heel erg wennen is. Ik ben nog steeds bang dat ik een keertje per ongeluk voor de verkeerde deur m’n sleutel sta te proberen. Gelukkig is dat vooralsnog niet gebeurd 😉

Ik had al her en der wat verklapt over een business idee. Xander en ik zijn er sinds zomer 2017 mee bezig. Maar omdat het allemaal naast onze fulltime (en voor mij nieuwe) baan moet, heeft het een beetje stilgelegen (vooral van mijn kant) de afgelopen maanden. Toch zijn we nog steeds enthousiast over ons idee, en ik vind dat het tijd is dat ik het ook met jullie ga delen!

Begin zomer 2017 waren we op het Sangriafeest bij de Vergulden Eenhoorn. Een oude boerderij, midden in Amsterdam, waar regelmatig BBQ’s, bierfeesten en borrels worden georganiseerd. Een mooie plek met een grote tuin, jeu de boules, muziek, eten, en voor dit evenement: Heel. Veel. Sangria. We konden geen van onze vrienden meekrijgen, dus zaten wij met z’n tweetjes de kannen sangria weg te werken. Halverwege de tweede kan bedacht Xander opeens dat hij een leuke activiteit had gezien tijdens het wielrennen. “Dat zouden we eens moeten doen” Hij vroeg mij of ik wilde weten wat het was, waarop ik zei: “NEE! Het moet een verrassing blijven!

We keken elkaar met grote ogen aan. Het idee van Verrassing.date was geboren! 

Neem vooral een kijkje op onze website, ik zal er in mijn volgende post wat meer over vertellen!

Liefs,
Dianthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.