Let’s talk work!

Zoals ik in mijn vorige post al vertelde is er heel veel gebeurd in de afgelopen maanden. Ik heb al wat onderwerpen uitgelicht, en ik had jullie beloofd snel terug te komen met de rest. Ik ga het nog hebben over mijn contract bij Travelbird dat af liep, ik ga het nog hebben over het vette business idee dat ik samen met mijn vriend bedacht heb,  over m’n toffe nieuwe baan, dat er er een schat van een huisgenoot bij is gekomen in mijn huis, over m’n vakantie, en over het romantische voorstel dat mijn vriendje mij gedaan heeft! 

Let’s talk work! Mijn contact bij Travelbird liep dus af, 5 oktober om precies te zijn. Meteen nadat ik te horen had gekregen dat mijn contact niet verlengd zou wouden ben ik aan de slag gegaan. CV pimpen, sollicitatie brieven schrijven, zoeken naar vacatures. Ik was er maar druk mee naast m’n fulltime baan. Na een maandje of twee/drie, en een aantal gesprekken later, begon ik toch wat gestrest te raken. Gelukkig waren er een 3-tal serieuze sollicitaties aan de gang. Waar ik uiteindelijk van twee organisaties een aanbod heb gekregen!

Ik had de keuze bij Travelbird te blijven als sales support, of aan de slag te gaan bij Better Places in de online marketing. Hoewel ik het heel gezellig vond bij Travelbird, de werkplek, de locatie en de collega’s zeer kon waarderen heb ik gekozen voor Better Places. De rol daar biedt mij ontzettend veel mogelijkheden om te leren, groeien en toe te voegen. Daarnaast is Better Places een bedrijf waar ik bekend mee ben en veel affiniteit mee heb. Ze zijn namelijk een echte voorloper met duurzaamheid in de reisindustrie. Ook is het natuurlijk heel spannend en verfrissend om bij een “nieuwe” organisatie met nieuwe collega’s aan de slag te gaan!

Ondertussen heb zit ik alweer in mijn derde week bij Better Places! Ik heb al veel geleerd en ik ga nog ontzettend veel leren in de komende maanden. Hoewel ik marketing als onderdeel van mijn studie heb gehad, en tweemaal stage heb gelopen bij reisorganisaties binnen de online marketing, is veel van mijn kennis vervaagd of niet meer relevant. Alles gaat heel snel in dit wereldje, en het is alweer 4 jaar geleden dat ik er serieus voor een bedrijf mee bezig was. Ik heb dus een heleboel in te halen. Maar het is fantastisch dat mijn nieuwe werkgevers mij deze kans geven!

To be continued…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.