10.000 dagen oud

M’n laatste blog is alweer even geleden, en er is alweer heel veel gebeurd in de afgelopen maanden! In m’n laatste berichtje vertelde ik al dat mijn contract niet verlengd zou worden. In de tussentijd heb ik samen met mijn vriend een onwijs leuk business idee bedacht, is mijn zusje verloofd, heb ik een hele toffe nieuwe baan gevonden, heb ik er een schat van een huisgenoot bij, ben ik op vakantie geweest, en heeft mijn vriendje mij een heel romantisch voorstel gedaan! Naast al deze drukte ben ik vandaag ook nog eens 10.000 dagen oud!

Zo! Dat lijkt een lange post te worden, dus ik hou jullie nog even in spanning en verdeel deze onderwerpen over een aantal berichtjes. Don’t worry, ik beloof dat ik niet weer zo lang met het vervolg zal wachten 😉

10.000 dagen, dat klinkt wel echt heel oud! Zo rond je 27e ½ ben je dus 10.000 dagen oud. Ik heb dat jaren terug eens ergens gelezen, uitgerekend en in mijn agenda gezet. Ook heeft mijn vriendje (ondertussen alweer zo’n 4 jaar geleden) zijn 10.000ste verdagdag gevierd. Dat ga ik niet doen hoor! Ik ben veel te druk geweest en het komt dus niet helemaal goed uit om dat te vieren. Maar wel leuk om even bij stil te staan, en ja felicitaties en cadeautjes mogen altijd 😉

Hoewel 10.000 heel oud klinkt vind ik 27 dus nog ontzettend jong klinken (en voelen). Ok, ik geef toe, toen ik 17 was dacht ik daar nog wel even anders over, toen leek 27 echt heel oud. Maar nu? Voor mijn gevoel ben ik geen dag ouder dan 21. Ondertussen wel afgestudeerd, alweer m’n tweede “grote mensen baan”, al jaren het ouderlijk huis uit, en in een relatie die met de dag serieuzer wordt. Super volwassen allemaal, maar van binnen voel ik mij nog helemaal niet zo volwassen. En dat terwijl een groot deel van de mensen om mij heen dat wel lijkt te zijn..

Mijn zusje (Rhodé) bijvoorbeeld, zij gaat trouwen! Ze is sinds afgelopen zomer verloofd met haar vriendje. Waar ik alles met betrekking tot relatie als een schildpad gedaan heb, gaat zij er in sneltreinvaart doorheen. Praktisch na de eerste date een relatie (ik deed er zo’n 3 ½ jaar over), na een half jaar samenwonen en nu dus verloofd. Wat dat betreft zijn wij wel twee uitersten dus. Hoewel het even wennen was in het begin vind ik het wel ontzettend leuk voor haar. En zoals mijn vriendinnetjes ook zeiden, het past haar. En dat klopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.